Am înțeles

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii

522 poze   47196 vizite

Paine cu drojdie naturala

Se pare ca ar fi painea cea mai apreciata de catre cunoscatori. Aici sint pozate doua paini care depasesc cu putin 1 Kg/buc si au in componenta pe linga obisnuita faina tip 650 si faina de griu integral si de secara. Am mai adaugat de asemenea seminte de floarea-soarelui si de in. Exterioul l-am
"pudrat" cu tarite fina. Am folosit o hidratare de 67% (apa + kefir). As vrea sa pot multumi tuturor autorilor dupa care m-am inspirat, insa sint cam multi ca sa-i pot insira aici! Cu toate ca am piatra pentru copt, le-am copt dupa cum v-ati putut da seama in tavite de cozonac. Am folosit bine-nteles si tavita pentru aburi in primele 15 min. Am crezut ca voi obtine un gust mai bun datorita combinatiei de fainuri, insa nu mi s-a parut mai bun decit data trecuta cind am folosit o reteta doar din faina alba tip 650! Cu toate acestea, ramine o paine valoroasa in comparatie cu painile din comert "umflate" cu tot felul de chimicale (cu mici exceptii)
poză 2-26.05.2012
poză 2-26.05.2012
poză 3-26.05.2012
poză 3-26.05.2012
poză 4-26.05.2012
poză 4-26.05.2012
poză 5-26.05.2012
poză 5-26.05.2012
Paine cu maia, cu adaos de faina de secara, si cu hidratare 64%; Am obtinut azi 23.11.2019, in sfirsit, cea mai buna paine de pana acum! Reusita si diferenta fata de alte paini de pana acum, ma fac sa iau hotarirea de a nu-mi mai dori alte paini decit cu maia natur
Paine cu maia, cu adaos de faina de secara, si cu hidratare 64%

Comentarii album • 0
Nume:



Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.